PRIPRAVE V POLNEM TEKU

Še slabih 6 dni nas loči do drugega kolesarskega dvoboja, ki ga organizira KD Lignit. To pa ne pomni, da počivamo. Priprave so v polnem teku.
Urban Rotnik,Luka Bolha in snemalec Matic Dolinšek so posneli filmček, ki odlilčno prikazuje progo na kateri se bo odvijalo tekmovanje v nedeljo.

Filmček si lahko ogledate tukaj.

Organizator Urban Napotnik je imel še zadnji sestanek za glavna nagrado, Pit bike (http://stomp.si)  in to je zagotovo razlog da se v nedeljo udeležite kolesarskega dvoboja, ki šteje že kot 7. tekma v sklopu b4x lige.

FXJ-2

Rebeka in Anja sta pridno polepili Velenje z našimi plakati, Nejc pa je plakat prilepil kar na svoj traktor. Fantje so še naredili zadnje popravke na progi, tako da bo v nedeljo vse potekalo gladko.

Če nam želite pomagati z lepljenjem plakatov, se lahko javite na naši FB strani, z veseljem vam bomo plakate nekako dostavili, vi jih le prilepite na čim bolj vidno mesto.

mail.google.com1175687_4720999718008_1618817788_n

Organizirali smo tudi NAGRADNO IGRO! Več o njej lahko najdete tukaj. Vse kar morate storiti je, da lajkate sliko na povezavi in jo nato delite med svoje prijatelje. Nagrada je čudovita majica.

9353752770_3995a98a09_o

Prijave na tekmo zbiramo do četrtka, 5. 9. 2013, do polnoči, na info@kd-lignit.si . Tukaj je RAZPIS.

Če kljub odlični nagradi in zelo razgibani progi še vedno dvomite o udeležbi na tekmi, pa vas bo zagotovo prepričalo to, da je po tekmi organizirana velika veselica na kateri bodo igrali MODRIJANI!!!

mail.google.com222

Se vidimo v nedeljo!

KD Lignit